Cursus tegen pesten

Met onze cursus tegen pesten leer je diverse methoden om pesten effectief aan te pakken. Gepest worden is voor niemand leuk. Als dit op school gebeurt, is het belangrijk dat jij als leerkracht hier snel op inspeelt. Weet jij wat te doen tegen pesten? Tijdens de Kanjertraining leer je om een aangename sfeer in de klas te creëren en pesten goed aan te pakken. Wij leren je diverse methodes om pesten tegen te gaan met onze cursus tegen pesten, zodat je altijd weet wat te doen. Meld je aan of vraag meer informatie aan.

Weet precies wat te doen tegen pesten in de klas na de cursus

Pesten is een belangrijk onderwerp waar bewustzijn over gecreëerd mag en moet worden. Onze Kanjertraining is een geschikte methode om pesten aan te pakken en erkend door het Nederlandse Jeugd Instituut. Volg onze cursus tegen pesten om een licentie te behalen. Deze licentie stelt je in staat om deze methode door te voeren in de klas. Dan weet je precies wat te doen tegen pesten. Heb je na het behalen van de licentie alsnog vragen of gaat het niet zoals verwacht? Schakel dan ons in voor een interventietraining. Deze training bestaat uit een telefonische intake met de trainer, een ouderavond en een volledige trainingsdag.

Volg de basiscursus en word een Kanjerschool

Wil je pesten graag de kop indrukken? Volg dan onze cursus, leer wat te doen tegen pesten en behaal je licentie. Wil je graag meer informatie ontvangen over de onderwerpen van de Kanjertraining? Bel naar (036) 548 94 05 of stuur een e-mail naar [email protected], dan helpen wij je graag verder met het starten wat de cursus tegen pesten.

Relevante informatie:

Gepest wordenGevolgen van cyberpestenGevolgen van pesten

Omhoog