Digitaal pesten

Wil je als ouder meer weten over digitaal pesten, omdat je kind hierdoor getroffen wordt? Dan is het een goed idee om een ouder- kindertraining te volgen om uw kinds positiever te laten denken over zichzelf. Ontdek snel de verschillende aspecten van de Kanjertraining.

Het bespreekbaar maken van moeilijkere thema’s, zoals digitaal pesten, in de klas

Ouderbetrokkenheid is bij de Kanjertraining een belangrijk aspect. Daarom nodigen scholen vaak ouders uit tijdens de Kanjerpraktijkdag. Op deze dag hebben alle leerlingen een kennismaking met de Kanjertraining. Er worden een aantal kernoefeningen voorgesteld, die vaker in de klas zullen worden uitgevoerd om een vertrouwelijke sfeer in de klas te creëren en zo ook moeilijke thema’s, zoals digitaal pesten en depressie, bespreekbaar te maken.

Leer je kind positief over zichzelf denken tijdens ouder-kind-trainingen

De Kanjertrainingen voor ouders en kinderen is er voor kinderen die zich minder goed in hun vel voelen. Dankzij deze Kanjertraining leert het kind positiever over zichzelf te denken en beter omgaan met anderen. Deze trainingen geven we in verschillende praktijken verspreid over het land en worden door een aantal zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je graag meer informatie over de verschillende aspecten van de Kanjertraining? Of wil je weten hoe deze methode inzetbaar is tegen digitaal pesten? Neem dan snel contact met op met onze vestiging in Almere voor al uw vragen en meer informatie via het nummer (036) 548 94 05.

Relevante informatie:

Gepest wordenGevolgen van cyberpestenGevolgen van pesten

Omhoog