Gepest worden

Gepest worden is voor geen enkel kind of jongere leuk. Daarom is het belangrijk om als leerkracht actie te ondernemen en een aangenaam klasklimaat te creëren, waarin kinderen en jongeren respectvol met elkaar leren omgaan. Ontdek snel de verschillende aspecten van de Kanjertraining en word samen met je leerlingen de Kanjerschool.

Behandel verschillende thema’s, zoals gepest worden en depressie, in de klas

Gepest worden is een belangrijk thema in het onderwijs. Er zijn verschillende methodes om hier mee om te gaan en een plaats te geven in het lessenpakket. Waarom zou je school kiezen voor de Kanjertraining? Deze methode is erkend door het Nederlandse Jeugd Instituut als geschikte methode om pesten aan te pakken. Als je graag deze methode in je klas gebruikt, dien je een licentie te behalen door een basiscursus te volgen in Almere.

Interventietraining bij pest- of ordeproblematiek

Meestal gaat het goed in een klas en kan je als leerkracht kinderen die gepest worden goed opvangen en de pesters op een correcte manier aanpakken. Mocht je vragen hebben over je aanpak? Dan krijg je als leerkracht met een licentie gratis coaching van op afstand. Als dit niet volstaat kan je een interventietraining inschakelen. Deze training bestaan uit drie delen:

  • Een telefonische intake met de trainer
  • Een ouderavond
  • Een volledige trainingsdag

Word zelf een Kanjerschool en volg de basiscursus in Almere

Wil je graag een basiscursus volgen en een licentie behalen? Of wil je graag meer informatie over de verschillende aspecten van de Kanjertraining? Of wil je specifiek meer weten over gepest worden? We helpen je graag verder op (036) 548 94 05.

Relevante informatie:

Gevolgen van cyberpestenGevolgen van pestenInterventies depressie

Omhoog