Gevolgen van pesten

Wil je je leerlingen meer leren over de gevolgen van pesten? Word dan Kanjertraining en werk mee aan het actief burgerschap van je leerlingen. De training bestaat uit drie cursusdagen en is erkend door JNI. Ontdek snel de verschillende aspecten van de Kanjertraining.

Bespreek de gevolgen van pesten in je klas

Een goede sfeer in de klas is belangrijk en daar heb je als leerkracht een belangrijke invloed op. Er bestaan verschillende methodes om je leerlingen bekend te maken met de gevolgen van pesten en aan pestpreventie te doen. De Kanjertraining uit Almere is uniek, omdat je als leerkracht ook je leerlingen stimuleert in actief burgerschap.

Praktijkdag om kennis te maken met de kernoefeningen

Tijdens een praktijkdag komt een Kanjertrainer naar je school om in maximaal drie klassen een Kanjerles te komen. Hierin wordt er aandacht besteed aan een aantal kernoefeningen en krijg je als leerkracht op het einde een feedbacksessie. Bij deze dag is ook ouderbetrokkenheid een belangrijke pijler. Daarom raden we ook aan om ouders op deze dag uit te nodigen.

Schrijf je snel in voor de basiscursus en behaal je licentie

Wil je graag zelf Kanjerlessen geven op je school over de gevolgen van pesten en andere thema’s? Dan behaal je je licentie in drie dagen met de basiscursus, waarna jij je school tot Kanjerschool maakt. Wil je meer weten over de inschrijvingsmogelijkheden voor de cursus of de Kanjertraining? Neem dan snel contact met ons op (036) 548 94 05.

Relevante informatie:

Interventies depressie | Mijn kind wordt gepest | Pesten basisschool

Omhoog