Mijn kind wordt gepest

Mijn kind wordt gepest op school. Zit je in een dergelijke situatie? Dan is het raadzaam om hierover te spreken met de leerkrachten.  Maak hen bekend met de Kanjertraining. Deze methode zorgt voor een aangename klassfeer en maakt moeilijke thema’s bespreekbaar. Neem contact met ons op om deel te nemen aan de cursus of voor meer informatie.

Mijn kind wordt gepest? Laat de leerkracht de situatie bespreekbaar maken

Pesten op school komt helaas vandaag de dag nog steeds voor. Daarom steken leerkrachten heel veel tijd en moeite in het creëren van een aangename klassfeer, zodat pesten verholpen kan worden. Om die reden maken scholen steeds meer gebruik van de Kanjertraining. Bij deze methode worden de leerkrachten altijd opgeleid om deze lessen te geven.

Volg een ouderavond mee op de school van je kind

Ben je een nieuwe ouder op een school die gebruik maakt van de Kanjertraining en wil je hier graag meer over weten? Dan is het mogelijk om een Kanjertrainer door te school te laten uitnodigen op de algemene ouderavond. Ook zijn er mogelijkheden om themavonden te organiseren over thema’s als ‘Mijn kind wordt gepest’ en sociale media.

Wil je graag de school van je kind overtuigen om Kanjerschool te worden?

Mijn kind wordt gepest en de school lijkt hier geen correcte oplossing voor te hebben? Probeer dan de school ervan te overtuigen om gebruik te maken van de Kanjertraining uit Almere! Dit kan door de school de nodige informatie te geven. Wil je graag informatiebrochures? Onze medewerkers helpen je graag verder op (036) 548 94 05.

Relevante informatie:

Pesten basisschool | Pesten in de klas | Pestgedrag op school

Omhoog