Pestgedrag in de klas

Wil je meer doen tegen pesten en het pestgedrag in de klas? Maak dan snel kennis met de Kanjertraining. Met deze methode werk je samen met je leerlingen aan het bespreekbaar maken van diverse thema’s. Wil jij samen met je school een Kanjerschool worden? Wij vertellen graag hoe je dit wordt en wat je het beste kunt doen tegen pestgedrag in de klas.

Maak pestgedrag in de klas bespreekbaar bij kinderen en jongeren

De Kanjertraining is bruikbaar op de basisschool en in het voortgezet onderwijs. De methode is altijd aangepast aan de leeftijdsgroep en zorgt voor een actief burgerschap bij de leerlingen. Daarnaast creëer je als leerkracht een sfeer waarin diverse thema’s, zoals pesten in de klas en culturele verschillen, bespreekbaar worden. De Kanjertraining helpt je ook als leerkracht om op een andere manier naar het pestgedrag in de klas van je leerlingen te kijken.

Volg een opleidingstraject en word anti-pestcoördinator

Nadat je een licentie behaalt, is het mogelijk om nascholingen en verdiepingstraining te volgen. Zo kan je bijvoorbeeld de antipestcoördinator van je school worden en op die manier nog meer inspanningen leveren om pesten in de klas tegen te gaan. Ook voorzien we cursussen voor directie en ondersteunend personeel. Wil je graag meer weten over de opleidingstrajecten, teambuilding doen in de klas, pesten in de klas of wil je graag met het hele team een basiscursus volgen? Wij vertellen je er graag meer over. Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar (036) 548 94 05 en wie weet is jouw school binnenkort wel een Kanjerschool!

Relevante informatie:

Pestgedrag op school | Sociale vaardigheidstraining basisonderwijs | Sociale vaardigheidstraining jongeren

Omhoog