Pestgedrag op school

Hoe ga je als leerkracht om met pestgedrag op school? Of hoe creëer je een leuke klassfeer waarin alles bespreekbaar is? Deze vragen worden behandeld in de cursus Kanjertraining voor leerkrachten. De Kanjertraining is een erkende anti-pestmethode voor kinderen en jongeren vanaf de basisschool tot in het voortgezet onderwijs.

Maak pestgedrag op school bespreekbaar

Als leerkracht zijn er diverse methodes om pestgedrag op school aan te pakken. Als je kiest voor de Kanjertraining, krijg je niet alleen de handvatten om pestgedrag aan te pakken, maar leer je ook op een andere manier kijken naar het gedrag van je leerlingen. Daarnaast bevordert de methode actief burgerschap bij je leerlingen.

Volg de opleiding samen met je team en word een Kanjerschool

Als je graag de opleiding wil volgen voor de Kanjertraining en zelf diverse oefeningen in je lessen wilt integreren kan je je individueel voor de cursus inschrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om een cursus met je hele team te volgen. We hebben vaste opleidingsdata voor onze cursus in Almere. Ook opleidingen op uw locatie en data zijn bespreekbaar. Wil je graag meer informatie over de verschillende aspecten van de Kanjertraining en de opleiding? Onze medewerkers van de vestiging Almere beantwoorden al je vragen graag op (036) 548 94 05.

Relevante informatie:

Sociale vaardigheidstraining basisonderwijs | Sociale vaardigheidstraining jongeren | Sociale vaardigheidstraining methode

Omhoog