Trainingen Voortgezet Onderwijs

Om de Kanjertraining in de klas te mogen geven dienen de basistraining en daaropvolgende scholingen gevolgd te worden. 

 

Basistraining Nascholing 


Opleidingstraject

De Kanjerlessen mogen alleen gegeven worden door docenten die door Stichting Kanjertraining zijn opgeleid en in het bezit zijn van een geldige licentie. Deze docenten dient in het bezit te zijn van een PABO-diploma en minimaal 3 dagdelen werkzaam te zijn op de school. Onderwijsondersteunend personeel ontvangt geen licentie voor het geven van de Kanjerlessen, maar een bewijs van deelname waarmee de Kanjerlessen niet gegeven mogen worden. Zie Licenties en Algemene voorwaarden.

Het opleidingstraject van de Kanjertraining bestaat uit een basistraining (2 trainingsdagen) en 2 nascholingen (1 jaar na het behalen van licentie A en 2 jaar na het behalen van licentie B). Deze dagen worden in overleg met u afgesproken. 

Met het team of individueel

De opleiding om de Kanjertraining in de klas te geven, kan zowel gezamenlijk met het team als individueel gevolgd worden. Als u graag het gehele team van uw school getraind wilt hebben in de Kanjertraining, komt een trainer van de Kanjertraining op locatie langs. Indien er enkele leerkrachten geschoold moeten worden, vanwege bijvoorbeeld een klein team of als de rest van het team al geschoold is, dan kunt u de training ook individueel in Almere volgen. 

De Kanjertraining kan zowel voor één enkel team, als meerdere teams gegeven worden. Om een training bij u op locatie te boeken, vragen wij u contact op te nemen met ons via 036 - 548 94 05 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact