Sociale vaardigheidstraining methode

Word een Kanjerschool en leer tijdens de sociale vaardigheidstraining een goede methode om de sfeer in de klas te verbeteren. Volg samen met andere docenten van je school de Kanjertraining en verrijk jezelf met diverse actuele thema’s, die van belang zijn voor je leerlingen. Onze methode is dat een sociale vaardigheidstraining het beste wordt overgebracht op jongeren door mensen die zij kennen. Daarom volg je als docent eerst de Kanjertraining bij ons, waarna je zelf in de klas Kanjerlessen gaat geven. Interesse? Maak direct een afspraak of vraag het informatiegesprek aan.

Een sociale vaardigheidstraining met een bijzondere methode

Je volgt de Kanjertraining als docent in groepen of individueel. Deze training bestaat uit een serie lessen met bijpassende oefeningen die de sfeer in de klas goed houden (preventief) of verbeteren (curatief). Onze sociale vaardigheidstraining is meer dan een anti-pestmethode. De inhoud van de Kanjertraining streeft naar het behalen van diverse doelen, zoals het bevorderen van vertrouwen en veiligheid in de klas, het versterken van de sociale vaardigheden bij leerlingen en het leren van verantwoordelijkheid nemen.

Train de sociale vaardigheden en word een Kanjerschool

Werk je als docent graag aan jezelf en jouw vaardigheden? Breng je deze graag over op je leerlingen? Meld je school dan aan om Kanjerschool te worden en volg de trainingen. Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie. Je bereikt onze vestiging in Almere telefonisch via (036) 548 94 05. Een e-mail sturen doe je naar [email protected].

Relevante informatie:

Stop pesten | Training sociale vaardigheden volwassenen | Verschil tussen pesten en plagen

Omhoog