Stop pesten

Stop pesten. Dat is de droom van iedere school die het beste voorheeft met alle leerlingen. Hoe je het stoppen met pesten bereikt? Stop pesten met behulp van de Kanjertraining. De Kanjertraining gaat in op de sociale vaardigheden en het stoppen van pesten van leerlingen op het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en buitenschoolse opvangen. Wij leiden de docenten op om Kanjerlessen te geven in de klas, hiermee ontvangen zij licentie A. Door de Kanjerlessen te laten geven door bekende docenten, nemen de leerlingen de stof eerder over en worden de gewenste resultaten snel behaald. Meer informatie over onze Kanjertraining en het stoppen met pesten? Vraag het informatiepakket aan!

Stop pesten door middel van Kanjerlessen in de klas

Op iedere school komt pesten wel voor. Vaak is het moeilijk om te achterhalen waar dit begint en hoe je als school voor een oplossing zorgt. Tijdens onze Kanjertraining voor de basisschool, middelbare school of BSO/TSO/Voorschool leren docenten correct om te gaan met verschillende situaties. Denk hierbij aan conflictbeheersing, het stoppen met pesten, kritiek geven en ontvangen en omgaan met depressieve gevoelens. Maar ook het verschil te herkennen tussen pesten en plagen. De docenten van je school geven dit tijdens de Kanjerlessen weer door aan alle leerlingen. Daarnaast ontvang je van ons een handig stappenplan dat je inzet bij pesten en andere narigheid.

Zet de eerste stap naar een fijne sfeer op school en stop pesten

Wil jij graag je docenten verrijken met de Kanjertraining? Of wil jij graag aan teambuilding doen in de klas om de leerlingen te laten stoppen met pesten? Vraag dan meer informatie aan door te bellen naar (036) 548 94 05, of stuur een e-mail naar [email protected]. De basistraining is een driedaagse training die zowel bij ons als bij jou op locatie wordt gegeven. We horen graag wanneer we de Kanjertraining bij jullie mogen geven!

Relevante informatie:

Training sociale vaardigheden volwassenen | Verschil tussen pesten en plagen | Verschillende vormen van pesten

Omhoog