Teambuilding in de klas

Wanneer je de Kanjertraining gebruikt als teambuilding in de klas, zorg je dat alle leerlingen een hecht team vormen. Stichting Kanjertraining leidt leerkrachten op om Kanjertraining in de klas te mogen geven. Dit wordt gedaan door middel van het reguliere opleidingstraject (basistraining en nascholing). Maar hoe gaat de teambuilding nu precies in zijn werk?

Zet de Kanjertraining in als teambuilding in de klas

Heeft het team moeite met het uitdragen van het gedachtegoed na het toepassen van de Kanjertraining op school? Staan niet alle neuzen dezelfde kant op? Dan komen we bij jou langs in de klas om teambuilding te organiseren. Samen gaan we op school aan de slag zodat jullie straks weer een hecht team vormen. Geheel op basis van de input en behoeftes van het team wordt deze dag vormgegeven, maar ook middels het gedachtegoed van de Kanjertraining.

Spreek met ons een datum af

Wil je graag meer informatie over hoe teambuilding in de klas georganiseerd wordt? Of wil je graag een datum afspreken wanneer wij langs kunnen komen? Wij geven je graag de nodige informatie over de Kanjertraining en teambuilding in de klas. Vraag een informatiebrochures aan of neem contact met ons op via (036) 548 94 05. Daarnaast bieden we ook een cursus tegen pesten aan of een training omtrent sociale vaardigheden.

Relevante informatie:

Training sociale vaardigheden volwassenen | Verschil tussen pesten en plagen | Verschillende vormen van pesten

Omhoog