Training sociale vaardigheden volwassenen

Een training van de sociale vaardigheden wordt eerst door volwassenen gevolgd, voordat dit bijvoorbeeld op kinderen kan worden overgedragen. Volg je de Kanjertraining, dan leer je eerst zelf diverse nieuwe sociale vaardigheden aan samen met andere volwassenen. Na het succesvol afronden van de training ben je bevoegd om dit door te geven aan je leerlingen tijdens de Kanjerlessen. Dit zorgt voor een fijne sfeer op school. Heb je interesse in de Kanjertraining? Vraag dan het informatiepakket aan!

Onze training voor het verbeteren van sociale vaardigheden bij volwassenen en kinderen

Voordat volwassenen sociale vaardigheden kunnen doceren aan kinderen, is het van belang dat zij deze zelf volledig beheersen met behulp van een training. Tijdens de Kanjertraining, die geschikt is voor leerkrachten van de basisschool, middelbare school of BSO/TSO/Voorschool, komen diverse onderwerpen aan bod. Een greep uit de thema’s:

  • Conflictbeheersing
  • Vriendschappen
  • Het geven en ontvangen van kritiek
  • Complimentjes krijgen en geven
  • Normen en waarden

Onze trainingen bestaan uit meerdaagse cursussen. Hierna ontvang je als docent je licentie A. Dan ben je bevoegd om Kanjerlessen te geven aan je leerlingen. Zo draag je bij aan een gezonde en fijne school.

Ontvang meer informatie over onze training

Je volgt de Kanjertraining bij ons in Almere of op locatie, zoals op de school waar je werkt. De training geven we zowel in groepen als individueel. Interesse? Vraag dan het informatiepakket aan. Hierdoor krijg je meer inzicht in beschikbare data, onderwerpen en de implementatie. Bel naar (036) 548 94 05 of stuur een e-mail naar  [email protected].

Relevante informatie:

Verschil tussen pesten en plagen | Verschillende vormen van pesten | Wat te doen bij depressie

Omhoog