Verschil tussen pesten en plagen

Weet jij het verschil tussen pesten en plagen? De grens is vaak heel dun. Het is dan ook lastig om te beoordelen. De Kanjertraining helpt leerkrachten en andere mensen in het onderwijs om het verschil tussen pesten en plagen snel te herkennen. Zo is het makkelijker om actie te ondernemen als dit nodig is. Je volgt de Kanjertraining in groepen of individueel. Hierna is het mogelijk om op school Kanjerlessen te geven aan de leerlingen. Wil je meer informatie? Vraag het informatiepakket aan!

Leer het verschil tussen pesten en plagen snel herkennen

Tijdens de Kanjertraining komen veel diverse onderwerpen aan bod. Pesten wordt aangepakt en het zelfvertrouwen van alle leerlingen wordt verbeterd. Maar het is meer dan een anti-pestmethode. De training is een goede aanvulling op de sociaal-emotionele ontwikkeling. De betrokkenheid van ouders staat ook centraal, omdat het voor leerlingen belangrijk is om zowel op school als thuis dezelfde taal te spreken. Onze training is geschikt voor docenten van de basisschool, middelbare school of BSO/TSO/Voorschool.

Behaal belangrijke doelen voor een fijne sfeer

Na het volgen van de Kanjertraining in Almere of op locatie weten docenten beter het verschil tussen pesten en plagen en hoe zij daarop in kunnen spelen. Ook andere doelen dragen aanzienlijk bij aan een goede sfeer in de klas. Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (036) 548 94 05 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Relevante informatie:

Verschillende vormen van pesten | Wat te doen bij depressie | Wat te doen tegen pesten

Omhoog